Onze werkwijze

Actueel aanbod

Onze werkwijze

Duurzaamheid is bij ons geen modewoord, maar een kernwaarde die als sinds onze oprichting in 1971 geldt. Als familiebedrijf zijn wij trots op onze zaak en willen wij absoluut zeker zijn van een solide basis voor de toekomstige generaties. Zo verkopen wij niet alleen onze ontwikkelde projecten, maar houden wij ook een vastgoedportefeuille aan van commercieel vastgoed als solide basis onder onze investeringen. Deze portefeuille verhuren, verhandelen en exploiteren wij vanuit eigen beheer.
 
Onze klanten vertellen ons dat wij het verschil maken door onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak. In een notendop; aanbieden waar behoefte aan is en leveren wat beloofd wordt. Lees meer over onze kernwaarden.
 

Verkoop

Woningen
Voor verkoop van onze woningen maken wij gebruik van makelaars met een gedegen kennis van de lokale markt. Geen generalisten, maar specialisten die ons scherp houden, maar ook u helpen om de lokale wensen en ons aanbod op de juiste manier samen te brengen.
 
Projecten die wij verkopen kunt u terugvinden in de vorm van aankondigingen onder nieuws of tijdens de verkoop onder het actuele aanbod. Tevens zal dit aanbod altijd worden aangeboden op Funda en van tevoren worden aangekondigd op sociale media. Lees meer over onze gerealiseerde projecten.
 
Overig vastgoed
Binnen onze vastgoedportefeuille kopen en verkopen wij ook vastgoed. Dit vastgoed bieden wij zelf aan via onze website en via Funda.
 

Verhuur

Betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel; zo onderscheiden wij ons van grote aanbieders met een institutionele achtergrond. Ons beleid is om vastgoed dat wij verhuren in beginsel voor de langere termijn in portefeuille te houden. Het contact met de toekomstige huurder, onze huidige huurders en de contractvorming doen wij zelf. Zo creëren wij gevoel met ons eigendom en de markt. Het resultaat zijn tevreden en loyale huurders.
 
Voor verhuur maken wij gebruik van het contractmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.
 

Beheer

Onze portefeuille moet zich in optimale conditie bevinden. Wij besteden bovenmatig aandacht aan het onderhoud van onze panden en zorgen dat onze panden modern blijven. Dit doen wij met onderhoudsprognoses voor korte- en lange termijn, maar ook door het behouden van uitstraling. Wij maken daarvoor gebruik van de scherpe blik van diverse (interieur)architecten/ ontwerpers.
 
Het vastgoedbeheer en onderhoud voeren we in het geheel zelf uit. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken en zijn wij er zeker van dat wij u als huurder (of potentiële nieuwe klant) optimaal van dienst kunnen zijn.