Middachtenlaan 45-45A, Almere

  • verhuurd

Plaats Middachtenlaan 45-45A, Almere

Huurpijs Verhuurd

Servicekosten € 11,00 per mper jaar excl. BTW

Bestemming kantoor,

Totale oppervlakte 520m2

Beschikbaar van 130m2 tot 520m2

Parkeren Vijf eigen parkeerplaatsen, voldoende parkeergelegenheid in de openbare ruimte

Oplevering Nader te bepalen

Omschrijving

Omschrijving

Dit zeer representatieve zelfstandige kantoorgebouw is gelegen in Almere Buiten, een zeer levendig stadsdeel met veel bedrijvigheid. Er zijn ruim 875 bedrijven gevestigd. Almere is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Vanwege de gunstige ligging en goede bereikbaarheid van Almere en de grote stedelijke ontwikkelingen is Almere een ideale vestigingsplaats voor kantoren en bedrijven. 


Ligging

Het kantoorgebouw is gelegen aan de Middachtenlaan 45 te Almere, aan de rand van een woonwijk en daardoor ook bijzonder geschikt voor wijkfuncties. Ook is het pand goed zichtbaar vanaf nabij liggende treinspoor. Het winkelcentrum van BuitenMere en DoeMere ligt op steenworp afstand.


Bereikbaarheid

Het pand is direct gelegen aan de Polderdreef met een aansluiting op de Buitenring/ Hogering S106 en de A6. Er is een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.


Opleveringsniveau

Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:


Oppervlakte

Het kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van circa 520mwaarvan circa 260m2 beschikbaar, in gelijke delen verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Het is mogelijk om de begane grond of de verdieping separaat te huren.


Huurprijs

Op aanvraag.

 

Aan huurders die niet BTW plichtig zijn, wordt over de huurprijs geen BTW in rekening gebracht. In dat geval geldt een BTW-compensatie van 3%.


Oplevering / beschikbaar

In overleg.